Film i TV

CAR TJEŠIO UPLAKANU DALILU – Pljuštali i poljupci?

Dalila Dragojević doživela je totalni emotivni slom nakon što je njen suprug Dejan Dragojević odlučio da se potpuno distancira od nje.

Dalila i Car - Screenshot

Dejan je prema Dalili bio uzdržan i hladan, iako mu je ona prijetila da više nikada neće biti zajedno, da će mu uzeti kuću, ali i embrione koje imaju zaleđene u jednoj privatnoj klinici, prenosi Informer.

Nakon ovog mučnog razgovora, Dalila je dugo plakala pa je u jednom momentu otišla u dvorište.

Tako se zavukla u skriveni kutak gdje je dugo jecala. Dalili je tada pričao njen bivši ljubavnik Filip Car. On je pokušao da utješi bivšu djevojku. Dalila se ubrzo smirila, prestala je da plače, te je odmah zapalila cigaru.

Oni su bili toliko bliski da vjerni gledaoci rijalitija spekulišu da su se u jednom momentu čak i poljubili, ali se to na snimku ne vidi dobro jer je Car imao kapuljaču na glavi, ali se na osnovu položaja njihovog tijela poljubac naslućuje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh