Film i TV

PLAŠIMO SE DA NE NAUDI SEBI, NE MOŽEMO VIŠE DA GLEDAMO! Dejanova PORODICA očajna, oglasili su se i otkrili da mu treba POMOĆ

David Dragojević, brat Dejana Dragojevića očajan je i želi da izvede brata iz Zadruge, nakon što je Dragojević za doček srpske Nove godine isjekao glavu staklenom flašom i sebi nanio jezive povrede, zbog Dalile i njenog ljubavnika Filipa Cara.

David, Biljana, Dejan i Dalila - Screenshot

On se u popodnevnim časovima vratio na imanje, a David je otkrio da Dejan nije želio da se vraća u Bijelu kuću zbog lošeg psihičkog stanja.

Porodica Dragojević, kako je rekao David, strahuje da Dejan ne naudi sebi.

– Razgovarao sam juče sa Dejanom, nije dobro, želi da izađe iz Zadruge. Porodica više ne može da gleda, plašimo se da ne naudi sebi – rekao je David za Telegraf.

– Nisu nam važne ni pare, ni ništa drugo, samo da Dejan izađe iz rijalitija da možemo da mu pomognemo – dodao je Dragojević vidno potresen zbog Dejanovog stanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh