Film i TV

POZNATA PJEVAČICA ULAZI U ZADRUGU?! O ovakvom HONORARU mnogi SANJAJU – ova ponuda se NE ODBIJA!

Jedna osoba će joj se posebno obradovati?!

Zadruga - srbijadanas

Pevačica i bivša zadrugarka, Ivana Krunić, važi za devojku koja nema dlake na jeziku i uvek kaže šta misli. Trenutno u “Zadruzi” boravi njen dečko Bane Čolak.

Pevačica ističe da je preponosna na svog emotivnog partnera Bane Čolaka koji trenutno boravi u popularnom TV formatu:Brinula sam za svoju vezu, jer znam šta je rijaliti. Poslednjih mesec dana sam shvatila da nemam za šta da brinem. Prošlo je tek tri meseca. Bane će biti tamo, ako Bog da, još 10 meseci. To je naša borba. Preponosna sam na njega. Oko njega ima mnogo iskušenja. Dobro zna da se nosi sa tim devojkama koje mu se nabacuju. One vole mnogo te zauzete muškarce, ne znam šta je sa tim devojkama – rekla je Ivana Krunić za portal Srbija Danas.

Nedavno se potegla tema u medijima da će Ivana možda ponovo ući u rijaliti i pridružiti se svom izabraniku. Pevačica je sada otkrila da li je dobila ponudu od produkcije.Ja nisam dobila ponudu, ali ne znam ni da li bih prihvatila to. Ne bih volela da kvarim sliku o njemu (Banetu), a ni sliku o sebi. Ja ne bih volela da mi se opet budi ta moja tamna strana. Svi imamo tamnu stranu, a meni je baš tada došla do izražaja. Ne tamna strana po pitanju nekih loših postupaka prema drugima, nego ono što sam u sebi probudila i kako sam se ja osećala tada i koliko sam bila depresiji i nisam bila psihički dobro.Novinari su je upitali da li bi bila spremna da se vrati u “Zadrugu” ukoliko joj Veliki šef ponudi honorar od 3.000 evra nedeljno, a ona je dala zanimljiv odgovor,prenosi Srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh