Film i TV

OGLASIO SE TAKI KASNO SINOĆ, OTKRIO ŠTA SE DESILO S MAJOM: Evo gdje se nalazi sada, NIJE U BOLNICI

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon diskvalifikacije u rijalitiju “Zadruga” završila je navodno, u psihijatrijskoj ustanovi, jer joj je nakon nervnih slomova u rijalitiju bila potrebna pomoć.

Radomir Marinkiović Taki - Screenshot

Naime, Maja je, prema riječima izvora upućenog u situaciju, hitno primljena u psihijatrijsku ustanovu, a sve vrijeme uz nju je bio njen otac Radomir Marinković Taki.

Sada se tim povodom oglasila bivša zadrugarka koja je trenutno kod kuće nakon liječenja.

– Nisam u bolnici. Dobro sam, sve je u redu, ali mi treba mir i odmor od svega – kazala je kratko Maja za “Telegraf.rs”.

– To su sve budalaštine! To nema veze sa mozgom. Maja je dobro, zajedno smo u stanu, uživamo sa kumovima i prijateljima, pijemo najskuplji šampanjac! Mogu da kažem da ću spremiti tužbe za sve one koji prenose netačne informacije da je Maja završila na psihijatriji i da je na lekovima. Ništa od toga nije istina! Sve je u najboljem redu – rekao je Taki za Pink.rs

Podsjetimo, kako je izvor blizak “Blicu” ispričao, Maja je po napuštanju “Zadruge” razlupala cijeli svoj stan, prenosi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh