Film i TV

MAJA U ŽIRIJU ZADRUGOVIZIJE! Nakon diskvalifikacije, očekuje nas SPEKTAKULARNA NOĆ! Evo ko je ŽIRI!

Ovo će biti ozbiljna noć!

senzacija

Veliki šef je odlučio da priredi “Novogodišnju Zadrugoviziju”, prvo takmičenje u pjevanju u 2022. godini. Ona se održava večeras od 22 časova u velelepnom studiju u Šimanovcima, prenosi Srbija Danas.

Svi se pitaju ko će da sjedi u žiriju, a portal Srbija danas je došao do nezvaničnih informacija ko će sjediti u čuvenim stolicama i ocjenjivati i komentarisati učesnike.

Nagađa se da će u žiriju biti Jovana Jeremić, provokativna voditeljka televizije Pink. Ona je danas ugostila zadrugara Marka Đedovića sa kojim je zajedno sa Vesnom Rivas i Ruškom Jakić komentarisala aktuelna dešavanja u Zadruzi.

Pošto je poznata po oštrom jeziku, od nje se očekuje veliki šou večeras.

Drugi član žirija, kako nezvanično saznajemo, biće Maja Nikolić, poznata pjevačica i učesnica rijaliti programa.

Maja Nikolić – Srbijadanas.com

Inače, Nikolićeva je bila sudija i u prethodnoj Zadrugoviziji i tada je postala viralna njena rečenica upućena Dejanu Dragojeviću:

– Kada vidiš kakvu podršku imaš, ti si na konju. Jedino ne volim što si okrenuo leđa matičnoj porodici. Ovo ti je dato da ojačaš i postaneš druga osoba. Muškarac sa velikim m. Vjerujem da će narod da te nagradi. Neka ja budem vidovita, ima Boga, ti ćeš biti pobjednik – rekla je Maja Nikolić.

Jedva čekamo da vidimo kako će se žiri i zadrugari snaći večeras, posebno nakon današnjeg nemilog događaja kada je diskvalifikovana Maja Marinković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh