Film i TV

DEJAN BIO PORED NJE: Pogledajte kome je Dalila kupila poklon za Novu godinu, BLAM

Iza Dalile stali su Filip Car i Marijana Zonjić, ali su se okrenuli a ona je ostala da kupi poklon za Stefana Karića, koji je upakovala.

Dejan i Dalila - Screenshot

Upravo je otvorena novogodišnja kućica. Zadrugari su se oduševili što će moći da kupe poklone, a među prvima su se pojavili Dalila i Dejan Dragojević, piše Pink.rs.

Hoću nešto slatko da okačim na krevet. Možda ta bijela. Možda i neke čokolade – rekla je Dalila.

Hoćeš uši da ti kupim? Kakav sam Deda Mraz, ho. Hoću da probam i keks neki – dodao je Dejan.

Slatka je – rekla je Dragojevićka.

Ona je zvijezda – dodao je Dejan.

Iza Dalile stali su Filip Car i Marijana Zonjić, ali su se okrenuli a ona je ostala da kupi poklon za Stefana Karića, koji je upakovala, prenosi Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh