Film i TV

POSLIJE IZBACIVANJA IZ ZADRUGE – zadrugarka ne želi da vidi porodicu za Novu godinu!

Da li je moguće?

Zadruga - Screenshot

Nakon što je osvojila najmanje odsto glasova sinoć, Martina Petrović morala je da napusti “Zadrugu”. Nju je u studiju sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom.

– Kako si? Bila si aktivna i onda se nešto dogodilo, šta? – pitala je Dušica.Iskreno, čudno mi je, zaboravila sam na sve napolju, sada vidim kola, ne znam šta se dešava. Lep je osećaj, ali i tužan, pomešana emocija… Eto, isključila sam se, stres, sklanjala sam se od svađa. Ali eto, možda se popravi to, možda se vratim nekada u nekom projektu, iskreno mi se svidelo. Nisam se izblamirala. Iskreno, ponosna sam na sebe. Bila sam neka tri meseca, ali to prođe kao godinu dana… – rekla je Martina.Kakva je situacija, koliko su nervozni zadrugari pred Novu godinu? – pitala je Dušica.

– Baš su nervozni, Milica ne želi da vidi porodicu, samo prijatelje. Nekima fale porodice… Tara traži psa, ona je izuzetak – dodala je bivša zadrugarka.Šta je bilo sa Dejanom? – pitala je Dušica.

– Ovaj video (profil) mi je presladak. Ja sam rekla da je on i privlačan i simpatičan, u početku me je čak i nervirao, isprozivala sam ga sećam se. Ali posle kad mu je bilo loše, gajila sam neku empatiju. Onda je on meni krenuo da prilazi. Ušli smo u komunikaciju, krenuli su mi leptirići u stomaku. Nisam se plašila Dalile, ali sam bila u fazonu da treba da brinem o sebi, da će to meni da bude stresno, a i da bi njemu bilo lošije – rekla je Martina,piše Srbijadanas.

– Martina i Car, kritično, sedela sam pored njih. Kad ona krene, svi bežimo – dodala je Petrovićeva.

– Da li neko tu manipuliše tom situacijom? – pitala je voditeljka.

– Oni su zapravo samo jako tvrdoglavi i velike inadžije. Primetila sam da Dalila njega gleda, a da Car gleda sve, kad bi mogao u sve bi gledao. Primetila sam da se gledaju i Maja i Janjuš. Mislim da će Dalila da završi sa Carem, a Maja sa Janjušem… – dodala je ona.

Više od 200 ptica palo s neba po pločnicima, ljudima,ulici, automobilima… Ne zna se uzrok smrti!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh