Film i TV

VESNA RIVAS OTKRILA PRAVI RAZLOG ZBOG KOG SE DALILA UOPŠTE UDALA ZA DEJANA DRAGOJEVIĆA!

Dalila i Dejan Dragojević nepresušna su inspiracija za Vesnu Rivas, te ih pjevačica nije zaobišla ni u posljednjem intervjuu.

– Dalila je tek sada pokazala svoj pravi lik i ono čemu ona teži. Dalila nije dovoljno jaka da opstane duže u rijalitiju, zato se i vjenčala sa Dejanom. Njoj je bio potreban rijaliti partner. Pošto je rijalitiju kraj, naravno da joj Dejan smeta. Ona je ušla sa planom da se ravede – ispričala je Vesna za Informer.rs.

– Dejan Dragojević ima mnogo težak rodni kod, kod potecncijalnog ubice i potencijalnog samoubice. On je podložan raznim sektama, raznim ubjeđivanjima i zanošenjima samo da ne bi radio. On je jedna ljenština koja voli na lak način da dođe do para. On će na sve da pristane samo da to traje – dodala je Rivasova.

– To su ljubavi koje su opsesivno posesivne. Ona je našla sebi partnera i ona je ta koja je posesivna. Ona želi sve i svoje i tuđe, ali njeno niko ne smije da pogleda. Zamislite da je Dejan imao ovakvu seriju kao što je ona sa Carem. Dalila je mnogo ljubomornija i mnogo posesivnija nego on. Ona insistira da se oni pomire. Ne da bi oni bili u vezi, jer ona je ušla sa ciljem da njega nema u njenom životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh