Film i TV

“Osjećaš li Cara dok ljubiš Dalilu?”, DEJAN SINOĆ STAVLJEN NA STUB SRAMA: A onda je priznao nešto što će dodatno RAZBJESNITI LJUDE

Gledaoci su sinoć bili naoštreni da pokvare Dejanu raspoloženje.

Car, Dejan i Dalila - Screenshot

Sljedeće pitanje u večerašnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću.

– Da li osjećaš Filipa Cara dok ljubiš Dalilu? – bilo je pitanje za njega.

– Ne osjećam. Oprala je zube, sredila se, istuširala. Apsolutno nemam nikakav problem što se toga tiče – prao se on, ali nije mogao da izdrži osudu javnosti.

– Što nisi skakao kad ti je žena skakala kao luda na Caru, nego sad glumataš facu, pa hoćeš da ga izazoveš da te udari? – glasilo je pitanje.

– To je bio takav period, bio sam u stanju šoka, bio sam svjestan do određene granice. Ne bih ja tu ništa mijenja, ništa dirao… Pokazala je da to povjerenje koje sam stekao nije bilo utemeljeno… Bolje što su se saznale neke stvari i šta je spremna da uradi – odgovorio je Dejan.

– Izbjegao si pitanje kompletno – prokomentarisao je Milan.

– Nisam ga ja izazivao na udarac. Došao je zadatak… U jednom trenutku sam htio Dalili i sebi da zalijepim šlag, ispalo je tako kako je ispalo – dodao je Dragojević.

– On je na početku bio surovo realan, čak i previše. Tad je govorio da mu ja nisam kriv. Ja kao ja njemu nisam ništa skrivio. Sam je rekao da imam pravo da se borim za nju i budem zaljubljen. Onda se nekako kolo promijenilo, da li Dalila njemu nešto priča, ja ne ulazim u to. Sad ispada, oprostio si Dalili, a ne Filipu. On je tjerao nju da sjedne pored mene, ja se pomjerim kauč do, video sam gdje to ide. Rekao sam mu: “Nemoj to meni”. Prema krivoj osobi ima bijes, nema sa mnom šta da raščišćava, nebitan si mi u životu. Vidjeće kad izađe da sam više puta bio na njegovoj strani, nego na njenoj. Ti opet svoju ženu stavljaš u situaciju da bude u konfliktu sa mnom, šta želiš postići tim? Da li sam ja lud ili ti? Ja vama nisam lijepio šlag – ustao je Car.

– On je mene par puta kačio ramenom u kazinu. Pričao sam to Rešićki – pričao je Dejan.

– Ja nemam te fore, poznat sam po tome da izbjegavam to. Ako smo se slučajno dodirnuli… Ja i danas tebe izbjegavam, ja to sebi ne dozvoljavam, to moje fore nisu – govorio je Car.

– Onda priče da će da krene u maju da priča, smatrao sam da je šlag nešto da uradim da mu vratim. Da je to neko najveće poniženje koje može da doživi, smatrao sam da treba taj šlag da dobije u tom trenutku. Prvo sam htio Dalili i meni, jer ćemo izaći sa “šlagom”. Ne mogu ništa da promijenim, radim onako kako mislim da treba – dodao je Dragojević.

– Meni je nevjerovatno da Dejan dovodi sebe u te situacije, odakle ti potreba da pokrećeš to. Dovodi Dalilu do toga da je ponižava, a kaže da joj je oprostio. Doveo je do toga da se posvađa sa Carem, to mi je nevjerovatna potreba. Dolazimo u situaciju gdje Dejan svojim postupkom traži ponižavanje Dalile… Njoj uopšte nije bilo prijatno da sjedi tamo, to je prva stvar, onda dolazi Car sa šlagom, gdje preko nje nju ponižava… Na sve se tu dešava haos, šta ćeš ti da uradiš šlagom? Da poniziš Cara šlagom, kad postoji jedna rečenica kojom može da ti vrati: “Ti meni šlag u facu, ja tebi ženu sp*”. A onda pričamo o oprostu i svema ostalom… Još jedna stvar, ove njihove šale za nos i pečate, to uopšte nisu šale… – dodao je Đedović.

– Umjesto da gleda da izbalansira, on ide da napravi sebi, njoj i meni problem – rekao je Car.

– Razumijem, ali najiskrenije je da tebi ili Dalili zalijepi šlag – ustala je Matora.

– Bilo bi iskreno da je Dalila meni zalijepila šlag – rekao je Car.

– Oni imaju neke bizarne šale, malijopre mi pričali o nekom psihopatskom filmu, na bizarne načine sa šale, pa kažu: “Nemojte to da nas pitate”. A sa druge strane imamo i Dalilu koja nije reagovala na ono – istakao je Đedović.

– Ja nisam htjela da idem da sjednem tamo, ljudi su rekli: “Hajde, da vidimo šta će da se desi”. On je meni naveo situacije vezane za Filipa, imao je želju da me na neki način osvijesti. Nema šta da me osvijesti – poručila je Dalila.

– Njima je bitnije sad kao to neko ludilo… Umjesto da razdvoji Dejana i mene… Njoj je sada bitnija mržnja prema meni… Bjesni, da udare na Cara – rekao je Car.

– Ja uvijek tako skačem, da mi nisi rekao one riječi… – pobunila se Dalila.

– Ja kad sam bio zaljubljen u ovu osobu, ja sam htio da izbjegavam konflikte. Umjesto da se baziraju jedno na drugo, oni potenciraju napad na mene – nastavio je Filip, prenosi Alo!.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh