Film i TV

“LAŽEŠ KAO PAS”, DEJAN OTKRIO ZAŠTO NE PRIČA SA SANDROM REŠIĆ: Ona skočila kao oparena, IZBIO HAOS

U toku emisije ”Pitanja gledalaca”, a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Dejanu Dragojeviću.

Dejan Dragojević i Sandra Rešić - Screenshot

-Da li je realno da jedino sa Sandrom Rešić nemaš komunikaciju, a šta je sve učinila za tebe- glasilo je pitanje, piše Novi.

-Pa iskreno imamo komunikaciju, ali je porsot Đedoviću bliži krevet. Ja sam za poklon kupio 4 šolje ljudima koji mi znače ovdje. Mene nervira ta neka njena reakcija. Ja nemam ništa protiv njenog mišljenja, pogotovo njenog. Oni mogu da osole po meni njagore, ali sam rekao da sebi ne bih dao za pravo da se svađam sa njima, samo mogu da pričam – rekao je Dejan.

-Daj bre Dalila, on prođe pored mene i ne javi se. Lažeš kao pas. Pored mene prođe bez ćao ili zdravo. Ti misliš da ću ja tebi da kažem sram te bilo, ali ja to tebi nikada ne bih rekla. Nikada ti nisam za Dalilu išta loše rekla, a za Dalilu sam tražila izgovor, njoj rasli rogovi, ja ih kresala. I taj Đedović i ja sjedili smo uz njega. On te pogleda ne nježno, nego kao da si Sveti Petar – rekle je Sandra.

-Ima taj kučeći pogled – ubacio se Đedović.

-Džek rasel terijer – našalio se Dejan.

-Ti sa mnom ne komuniciraš i to je istina. Jedna rečenica, ali se više obraća Đedoviću – rekla je Sandra.

-Ja je pitam hoće li žvaku, ona kao ništa. Dam Đedoviću žvaku, ona pita njega je l’ ima žvaku, a zna da je on tražio od mene – objašnjavao je Dejan.

-Ma što lažeš kao pas bre – dreknula je Sandra na Dejana.

-Je l’ si potvrdi oda su Tara i Sandra zaljubljene u tebe – pitao je Milan.

-Ne – rekao je Dejan.

-Meni je potvrdio da su sve žene flertovale osim Tanje i Matore sa njim – rekla je Dalila.

-E tu se kod Tanje zeznuo – našalio se Milan, pa su zadrugari popadali od smijeha.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh