Film i TV

ZAJEDNO PLAKALI KAO KIŠA! Dalila i Dejan van sebe, završili u MORU SUZA, a evo i zbog čega!

Emotivna scena!

Dejan i Dalila - Screenshot

U toku je proslava najveće Srpske slave – Sveti Nikola! Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su ovog popodneva izuzetno raspoloženi, oni su od samog početka današnjeg slavlja raspoloženi za igru i ples i to sve pred očema njenog bivšeg dečka Filipa Cara, piše Pink.

Veliki šef je pustio pesmu “Dozvola za ljubav” koju izvodi Saša Matić. Njih dvoje su se sve vreme grlili i plakalli kao kiše. Dalila je najglasnije izgovorala reči pesme dok je Dejan grcao u suzama.

Imali su moje telo i od pića mokro čelo, al’ na kraju ipak osta sam – pevala je Dalila na sav glas i jecala od količine prolivenih suza.

Detaljnije pogledajte u video – prilogu:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh