Film i TV

IZNENAĐENJE, DEJAN BIRAO IZMEĐU DALILE I CARA: Evo koga je nominovao za izbacivanje, razmislio je i donio odluku

Utoku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naredni koji je nominovao bio je Dejan Dragojević:

– Ovo je već ne znam koji put da su tu Dalila i Filip. Ne znam kako bih komentarisao Dalilu i Filipa. Dalila i ja smo počeli kontaktr prije tri nedjelje od kako su oni raskinuli. Razmišljam da je njoj mnogo teže, ja umijem da je podbodem. Ja smatram da mogu da joj pomognem, i ja sam tu. Mnogi pričaju da idem u kanal, svako ko bi se našao uz ovoj situaciji mogao bi drugačije da komentariše. Ne treba ja da je kanalim, ali kozna šta će biti. Ja sam imao potrebu da joj priđem kada je tužna. Mi mmoramo da funkiconišemo pa ćemo vidjeti kako će biti, smetaju mi neke stvari, ali mi je lijepo kada pričamo. Situacije su u kući stalno lude. Ovo što se meni desilo je životna stvar koja jhe ostavila trag na meni – rekao je Dejan o Dalili.

Filip bi morao da sredi vokanular, naime mnogo vrijeđa žemne, a trudi se da sebe istakne, na bilo koji način.

Jesam ja svašta govorio kada smo se svađali, ali ovako nisam – rekoa je Car.

– Ja ću sačuvati moju novu drugaricu Dalilu, i nominovati Cara- rekao je Dejan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh