Film i TV

‘DEJANA GLEDAM VIŠE NEGO DALILU’ – Car pokušao da se OPRAVDA za poglede upućene bivšoj i GNUSNE UVREDE koje je izrekao Maji!

I dalje traje haos!

Car, Dejan i Dalila - Screenshot

Voditelj Milan Milošević dao je riječ Lepom Mići u emisiji “Gledanje snimaka”, kako bi prokomentarisao klip gdje Dalila Dragojević priča o pogledima Filipa Cara, prenosi Pink.

Bivši i sadanšnji najbolje znaju ko koga gleda. Ovdje imamo svakog dana optužbe da neko nekoga gleda. Car da gleda Dalila njega, on nju, a sad Car kaže da je jednom pogledao. Samo nam daju za pravo da mislimo da postoje neke emocije – rekao je Lepi Mića.

Ja sam se Dalili samo tri puta obratio, rekao joj izvini, jer se osjećam kao da je ona mene napustila, a ne ja nju. Glupo se osjećam. Okej, pogledam, pogledam Dejana više puta nego Dalilu i dok sam bio sa njom. Okej, ljubomorni smo Maja i ja, ali da mi neko nešto nameće… Evo gledam. Ostavio sam Dalilu, sa Majom sam u vezi… Maji kažem svašta u svađi. Vide ljudi da su uvrijede u žaru svađe, da, kažem neke stvari koje ne mislim, napravim je ljubomornom, ne znam šta bih u tom momentu – pričao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh