Film i TV

LAŽEŠ DA NE ŽELIŠ DA BUDEŠ SA MNOM: Dalila suočila Dejana sa surovom istinom, pa izvukla PRIZNANJE od njega da je sinoć imao ŽELJU da bude intiman sa njom!

Dalila i Dejan Dragojević nastavili su raspravu koja je krenula u emisiji “Pitanja gledalaca” i za vrijeme reklama.

Dejan i Dalila - Screenshot

Ne želiš da budeš sa mnom, neka bude tako. A ja znam šta je istina. Pustiću te da lažeš ljude, pogubi se u svojim lažima – rekla je Dalila, prenosi Pink.

Ja ne lažem – uzvratio je Dejan.

Lažeš, treba da kažeš: “Da, bio bih sa njom”. Niko te ne bi osudio. To što se meni neko izvinio u izolaciji, nema veze sa mnom. Ja nisam rekla da mu je oprošteno. Meni je stalo da pričam sa tobom i da pustiš kosu. Ako želiš prijateljstvo sa mnom, moraš da pustiš kosu – dodala je Dragojevićka.

Ja sam ostavio prostor za pomirenje, jer ne znam šta može da se desi, uvijek sam ostavljao prostora. Ali, psihički nisam stabilan, nemam povjerenje… – krenuo je Dejan.

Možemo li da se grlimo? Da budemo prijatelji s povlasticama? – pitala je Dalila.

Ne, juče si pretjerala. Šta znači prijatelji sa povlasticama? – pitao je Dragojević.

Da imamo sve, a svako radi šta hoće – odgovorila je Dragojevićka.

Ne može – poručio je Dejan.

Daj ruku da se rukujemo, prijatelji bićemo – poručila je Dalila.

Ne zna šta hoće, a hoće da sprda – zaključila je Dalila sa Đedovićem.

On jedini zna šta, a nama se smije jer natucamo – govorio je Đedović.

Ja sam uvijek rekao da pomirenja može doći, ne zna se kakve situacije mogu biti. Ali poenta je što se uvijek stavlja njen odnos, vaš odnos, moj odnos i porodica. Sve mi se stavlja, a moram da odgovorim nekako. U tom cijelom viru, ne mogu da odgovorim ni na šta – rekao je Dejan.

Da te pitam sinoć, da li si imao sinoć s*ksualnu požudu za mnom? – pitala je Dragojevićka.

Odmerio sam te – odgovorio je Dejan.

Njega je sramota – istakao je Đedović.

Skenirao sam je – nasmijao se Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh