Film i TV

MAJA PRIZNALA DA JE BILA SA FILIPOM SAMO IZ OSVETE, ON POLUDIO: “Tačno je, bili smo zajedno iz interesa”

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković.

Maja Marinković - Screenshot

Car je priznao da nije želio da ima se*s sa tobom pred Dalilom, da li si realna? – glasilo je pitanje.

– Nije baš tako bilo. Mi smo imali odnose često, nisam insistirala. Pustite šta Car priča, rekao je da voli Dalilu, pa se ljubio sa mnom. Gdje je veće poniženje kad je rekao da je imao se*s sa mnom iz inata? – govorila je Marinkovićeva, piše Srbija danas.

Ona je liječila svoj kompleks! Perete se preko ove žene, meni je nje žao – rekla je Sejranićeva.

Ovaj pričao Janjušu da ga spasi, jeste smiješno, ali je i jadno – dodala je Maja.

On se pere jer je saznao da je Dlaila pričala sa Dejanom. Ovaj muškarac će stati iza nje i neće praviti budalo iz interesa! Ne znam šta sebi dovoljavaš? Izoperisala si se iz se*ualnih funkcija i prazniš se iz inata! Šta radiš ti sebi? Oni uživaju i smiju ti se. Zamisli koliko te voli kad mu je smiješno ovo što radiš sebi! On je tebe zavolio kao drugaricu, nije se*s ljubav – vikala je Irma.

– Tako je – rekla je Maja.

– Rekao sam Maji – ako odeš u izolaciji bićeš najveća ku*vetina na svijetu…. Care, nađi normlanu djevojku! Ti ne možeš, jer si bolestan. Da ga je pustila da bude sam on bi poludio zbog Mensura, Čorbe… Ovdje je sedio do devet sati i virio. Da je sjedila sa Čorbom, objesio bi se, ali Maja ne zna jer je budaletina. Majina dijagnoza je upala malog i velikog mozga, a mali je posto veći od velikog! Treba da ide na liječenje opsesije ku*ca i muškarca koji nisu dobri! Rekao sam da legne i bude gospođetina, ona je otišla da primi ku*ac. Doći će i plakaće, ja ću reći šta da radi, a ona će otići i jeb*ati se sa gospodinom – urlao je Lepi Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh