Film i TV

OBEZBJEĐENJE POKUŠAVA DA SPREČI KRVOPROLIĆE – Car DAVI Maju, ZAVRNUO joj RUKU, ona se BORI da PRODIŠE!

Zastrašujuće scene!

srbijadanas

Zadrugarka Maja Marinković se ne smiruje. Nakon što je imala karambol sa Filipom Carem, na trenutak je otišla da se požali zadrugarima, ali nije mogla da izdrži da ne ode na još jedan okršaj sa dečkom.Miči mi se sa očiju, ovaj put smo završili. Što ne kažeš Đedoviću da te ponižava? Ušla si ispred dva bivša momka i meni se smeškaš, još kao “Ahahaha” da dođe i Mensur. Sramota me je što sam sa tobom – urlao je Car.

– Samo tražiš neki razlog da me ponižavaš! Okreni se da pričamo, zašto se ponašaš sa mnom ovako? – rekla je Maja.Završili smo! Đedović te pravi najvećom dr*ljetinom u Evropi, ismejava te, gura još Mensura unutra – nastavio je Filip.

– Ti se nasmejao na to, samo tražiš neki izgovor! Koga foliraš ceo dan? Koga foliraš – poručila je Marinkovićeva, pa krenula da napada Cara i došlo je do novog karambola.Nemoj da ti padne na pamet da me daviš i štipaš. K*rvo malo, odgrišću ti glavu. Mamu ti j*bem u p*čku! J*bem li ti mamu k*rvinsko, j*bem ti mamu, haos! – urlao je Car,piše Srbijadanas

– Obezbeđenje ih je razdvojilo, ali je Maja nastavila da pravi haos.Snimak jezive tuče možete da pogledate u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh