Film i TV

DALILA ĆE ME OTJERATI U LUDNICU: Dejan Dragojević strahuje, plaši se da prizna EMOCIJE prema bivšoj supruzi!

Nekad imam osjećaj kao da smo i dalje zajedno, da smo samo posvađani zbog neke sitnice i da samo ne pričamo. Emocije mi se uopšte nisu ugasile, ne znam kako.

Dejan Dragojević - Screenshot

Nakon javne prevare i svih nervnih slomova koje je proživljavao u “Zadruzi 5” otkako ga je supruga ostavila zbog Filipa Cara, koji je poslije nju otkačio zbog Maje Marinković, Dejan Dragojević priznao je da i dalje voli Dalilu. On je imao razgovor sa Drvetom mudrosti, pred kojim je načisto otvorio dušu i ispričao kako se osjeća sada kada ona više nije s ljubavnikom i kada on ima šansu da joj se ponovo približi. Dragojević je tom prilikom govorio o tome kako se ljubav prema sada već bivšoj ženi, pošto su papire za razvod takođe javno potpisali, nije ugasila iako mu je nanijela veliki bol i razočarenje. S druge strane, takvo psihičko stanje ga i zabrinjava jer se plaši da bi zbog osjećanja mogao da završi na psihijatriji, piše Republika.

– Emotivno sam slab i razoren, nemam gdje da pobjegnem, uvijek me to sačeka. Nekad imam osjećaj kao da smo i dalje zajedno, da smo samo posvađani zbog neke sitnice i da samo ne pričamo. Onda se osvijestim i bude mi sve jasno. I dalje imam neku emociju, ne znam da li je to navika ili ljubav, ne znam. Ili mi možda samo fali, moram reći, emocije mi se uopšte nisu ugasile, ne znam kako. Sve ona može sama, nije ona naivna, ne znam zašto imam potrebu da je branim – jadao se Dejan, a onda dodao da se plaši da će završiti na liječenju jer je psihički veoma loše:

– Ta emocija nije u smferu pomirenja nego, eto, samo da joj pomognem. U glavi mi je kolaps… Možda me Nova godina izvuče iz svega, čestitke, pokloni, jer sam opet pao. Pao sam opet zbog nje, zbog tog njenog ponašanja. Užasno mi je kada se nađem s njom u istom prostoru s nekom ženskom osobom, bude mi neprijatno. Zašto, ne znam, samo da ne završim na psihijatriji!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh