Film i TV

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLJEPŠIH UČESNICA U ZADRUZI, ŽIVOT JOJ OBILJEŽILA TRAGEDIJA: Stravična smrt joj promjenila život!

Anđelu mnogi smatraju najljepšom učesnicom pete sezone rijalitija, a zanimljivo je da je po zanimanju frizerka.

Anđelu Đuričić iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”.

Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, ali se o njenom životu zapravo malo zna.

Nedavno je postala drugarica Dalile Dragojević, istakla se svojim stavovima koje glasno i jasno deli sa svima, a javnost je privukla i vezom sa Matejom Matijevićem s kojim je posle nekoliko nedelja raskinula.

Anđelu mnogi smatraju najlepšom učesnicom pete sezone rijalitija, a zanimljivo je da je po zanimanju frizerka.
O svom privatnom životu uglavnom izbegava da priča pred kamerama, pa mnogi ne znaju da je pre nekoliko godina izgubila brata koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

“Znam da je to jedina tema koja mene može da dotakne, da se zaledim i da ne znam šta da kažem”, izjavila je Anđela jednom prilikom u Zadruzi.

Ona je pre ulaska u rijaliti bila veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu se mogu videti njene fotografije u provokativnim izdanjima, prenosi espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh