Film i TV

NAŠAO NAČIN DA OHLADI GLAVU! Dejan pobjegao od zadrugara pa SKOČIO U JEZERO! Jedino tako se sklonio od svih!

Niko mu ne može pomoći!

Dejan skočio u jezero - Screenshot

Dok je sjedio u ekonomskom dvorištu Dejanu Dragojeviću su prišli Marko Đedović, Sandra Rešić i Tara Simov. Oni su sve vrijeme tješili Dejana:

– Ne možeš da se predaš, šta god da se desi. Radi šta hoćeš i kako hoćeš samo budi dobro – rekao je Đedović, piše Pink.

– Ne mogu, ovo nije do mene više – rekao je Dejan.

– Tu smo ti mi za sve – govorio je Đedović.

Nakon toga su krenuli iz ekonomskog dvorišta, i Dejan se zaletio i skočio u jezero. On je prepilivao jezero i krenuo ka Rajskom ostrvu.

Nakon toga Dejan je opet skočio u jezero opet i preplivao do Šiša bara gdje ga je sačekalo obezbjeđenje. On je na taj način htio da se skloni od svih zadrugara kako bi ohladio glavu od svih zadrugara poslije svađe sa Dalilom.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh