Film i TV

DALILA KONAČNO PRONAŠLA SREĆU! Evo šta je RADILA dok su se Maja i Car ZVJERSKI tukli! (VIDEO)

Cirkus.

srbijadanas

Maja Marinković i Filip Car imaju izuzetno turbulentnu vezu, u kojoj obiluju svađe, vređanja, psovke, ali i neretki fizički okršaji. Noćas se dogodila upravo takva jedna svađa, kada je nacija ostala šokirana scenama koje je videla.

Naime, Filip je ponovo ljubomorisao Maji zbog Janjuša, i optužio je da ga je gledala, a onda je odlučio i da raskine sa njom. Marinkovićeva je to izuzetno teško podnela, tačnije uopšte nije želela da prihvati činjenicu da je ostavljena, pa je ubrzo nastao haos i tuča.Kako su se svađali usred dnevne sobe, svi zadrugari su ih gledali, među kojima je i Filipova bivša, Dalila Dragojević. Iako je i sama imala niz neprijatnih scena sa Carem, i takođe ga fizički napadala, lomila mu stvari, i uputila niz ružnih reči, kao i on njoj, Dalila nije krila zadovoljstvo što njen bivši proživljava pravu dramu sa devojkom zbog koje je i javno ostavio.


Ona se smestila na klupu, u “prvi red”, uzela svoje piće i pomno pratila svađu Maje i Cara, kao što možete vidteti na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh