Film i TV

ŽIRI NA RUBU ŽIVACA: Marija prijetila Bosancu

Panik taster je radio više nego ikad i stvarao nervozu

Panik taster radio je u posljednjoj emisiiji „Zvezda Granda“, a to je dovelo do totalne pometenje među žirijem i žestokih prozivki.

– Kostim super, ali od pjevanja ni p… Super se sredila, ali džabe – rekla je Marija Šerifović,.

– Pa da čujemo i drugu pjesmu – dobacio je Dragan Stojković Bosanac, a produkcija ispoštovala, što je Mariju natjeralo da počne da vrišti.

– A jooooj, ne, Bože, Bože, uzmi me. Ubiću te – vikala je Marija dok je takmičarka pjevala drugu pjesmu, a Bosanac nije prestajao da se smije.

Sa kandidatom se desila slična situacija, a Mili je rekao da osjeti neku pozitivnu energiju.

-Nije bio falš – rekao je Mili.

-Mili, ti trebaš pomoć doktora – rekla je Ceca.

-Pa ja čujem i vanzemaljce da li su u falšu – odgovorio je Mili, a Snežena se nadovezala da je Mili pojeo durdubak, što nikome nije bilo jasno šta je to.

– To u selu kažu luda trava, durdubak – objasnila je Snežana..

-A po novom džoint, ali loš, loša trava – dobacila je Ceca, a Marija se osmijehom dodala da se Ceca i u travu razume, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh