Film i TV

OGLASILA SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAKON ŠTO JE DALILA PESNICAMA UDARALA DEJANA! Sve što ružno radi Dejanu, njoj se vraća duplo gore!

Veče iza nas niko neće zaboraviti, nakon što je došlo do fizičkog obračune Filipa Cara i Dejana Dragojevića.

Aleksandra Subotić - Screenshot

Tokom emsije “Pretres nedelje” došlo je do sukoba između Dejana, Filipa i Dalile.

Naime, došlo je do prvog verbalnog okršaja Dejana i Filipa oči u oči, ali ubrzo poslije toga uslijedio je i fizički obračun. Uvrede i prijetnje su se nizale, a prvi je kontrolu izgubio Filip Car koji je Dejana gađao flašom u glavu.

Da bi drama bila veća, Dalila je u jednom trenutku prišla Dejanu koji je bio u spavaćoj sobi i počela da ga udara pesnicama i nogama u glavu. Obezbjeđenje je momentalno reagovalo i tom prilikom je spriječen veći incident.

Na ove skandale nije ostala imuna ni bivša jetrva Dalile Dragojević, Aleksandra Subotić.

Subotićeva se oglasila za Informer.rs povodom svega što se izdešavalo u noći iza nas u Zadruzi.

– A šta da ti kažem? Mislim da je Dalila upropastila svoj život, da je pogriješila sve što je mogla i na neki način žao mi je nje. Mislim da će mnogo da pati kad izađe iz rijalitija, ne zato što je ostavila Dejana, nego zbog načina na koje je to uradila. Sve što radi je pogrešno, oko nje su pogrešni ljudi, povlači pogrešne poteze. Agresija i sve ostalo joj ne priliči, u šoku sam i dalje – govori Aleksandra i dodaje:

– Dejan je vrlo pametan. Način na koji doživljava sve ovo je stvarno za pohvalu, vidi se da ga boli ali igra kao niko do sada. On je posljednji koga je trebala u životu da udari.

Na pitanje da li ona ima pravo da mu zamjeri bilo šta, nako što ga je javno prevarila i ponizila Aleksandra je bila vrlo oštra.

– Apsolutno ništa, nema prava da mu zamjeri bilo šta, nema prava da ga vrijeđa! Izdala je čovjeka koji ju je volio. Trebala je da mu se izvini i bude iskrena prema njemu od početka. Što se tiče udaraca tiče, mislim da ga to najmanje boli od svega što mu je uradila. On je na neki način sada njeno ogledalo. Svaka uvreda, potez, sve što mu uradi ružno se vraća njoj – zaključila je Aleksandra.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh