Film i TV

DUŠICA SAOPŠTILA REZULTATE, ONI SU OSVOJILI ČAK ČETIRI KRUNE: Oni su pobjednici Zadrugovizije – VELIKI ŠEF POSLAO VRIJEDNE NAGRADE

Sinoć je održana druga “Zadrugovizija” u petoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”. Tema je ovog puta bila “Život je maskenbal”, a zadrugari su se potrudili oko kostima i svojim nastupima oduševili su publiku i žiri.

Voditeljica Dušica - Screenshot

Prvi je pobjednika birao novinarski žiri. Predstavnici sedme sile su glasali, a najviše poena dobila je grupa koju čine Lazar Čolić Zola, Marko Osmakčić i Dino Dizdarević. Glasanje je bilo napeto do samog kraja.

Oni su se zahvalili novinarima, a voditeljka Ivana Šopić dodijelila im je bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef.

Dušica Jakovljević saopštila je ko su pobednici glasanja na društvenoj mreži TikTok.

– Pobjednici prema glasovima sa TikToka su Sandra, Ana, Dejan i Đedović – pročitala je Dušica.

– Pozdrav za sve na TikToku. Ljudi su čudni, ali hvala im na tome – rekao je Dejan.

Publika je imala prilike da glasa za svog favorita i putem Instagrama. I na ovoj društvenoj mreži najviše glasova dobila je grupa koju čine Sandra Rešić, Dejan Dragojević, Ana Spasojević i Marko Đedović. Zadrugari su se zahvalili publici i preuzeli vredne nagrade koje im je pripremio Veliki šef.

Dušica je saopštila pobjednike na Fejsbuku.

– Tanja, Matora, Bane i Miki su pobjednici fejsbuka – rekla je Dušica.

– Hvala svima koji su glasali – rekla je Matora.

Članovi stručnog žirija druge “Zadrugovizije” bili su Maja Nikolić, Vesna Đogani, Đole Đogani, Mia Borisavljević i Dejan Milićević.

Oni su redom dodijeljivali poene, a najviše je osvojila grupa koju čine Sandra, Dejan, Ana i Đedović. Ovo je treća nagrada po redu koju su osvojili.

Zadrugari najviše cijene kada osvoje pobjedu publike u SMS glasovima. Dušica Jakovljević saopštila je da je Dejanova grupa osvojila čak četvrtu pobjedu na “Zadrugoviziji”.

– Pobjednici prema glasovima pristiglim SMS-om su Dejan, Đedović, Sandra i Ana – pročitala je Dušica.

Voditeljka Ivana Šopić pozvala je pobjednike na binu, da mi im dodijeli bogatu nagradu koju je spremio Veliki šef.

– Najmilija nagrada mi je koja sam doživio kad sam izašao tamo. Taj aplauz, podrška i šta sam osjetio kad sam izgovorio. To je bila najveće nagrada koju sam sebi priredio. Ove nagrade su isto neprikosnovene – rekao je on, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh