Film i TV

JA MORAM DA DAM DALILI I CARU: Pobjednici počeli da dijele NAGRADE, Đedović se obratio Dejanu, šokirat će vas njegova reakcija!

Evo šta je odgovorio!

Dejan

Završila se još jedna “Zadrugovizija”, na kojoj su potpuno izdominirali Sandra Rešić, Dejan Dragojević, Ana Spasojević i Marko Đedović. Oni su pobjedili u čak 4 kategorije i dobili pregršt vrijednih nagrada Velikog šefa, prenosi Pink.

Nakon završetka “Zadrugovizije”, otišli su do spavaće sobe i počeli da otvaraju pakete i nisu mogli da se načude šta su sve dobili. Odlučili su da podijele stvari i sa cimerima.

A Dalili i Caru? Kako da dam? – pitao je Đedović.

Pa daj ovo – dodala je Sandra Rešić.

Ja moram da dam Dalili i Caru – govorio je Marko.

Pa daj, nosi – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh