Film i TV

Oglasila se supruga Aleka Boldvina, glumac na nepoznatoj lokaciji

Glumac nakon tragedije otkazao sve projekte

avaz

Supruga Aleka Boldvina (Alec Baldwin) oglasila se prvi put u javnosti nakon što je glumac na setu slučajno usmrtio snimateljicu Halinu Hačins (Halyna Hutchins) i ranio reditelja Džoela Souzu (Joel).

– Moje srce je uz Halinu. Njenog supruga. Njenog sina. Uz njihovu porodicu i voljene. I uz moga Aleka. Kaže se “nema riječi”, jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška – napisala je Hilaria Boldvin na svom Instagramu.

U komentarima su joj podršku pružile brojne poznate osobe.

– Držimo Halinu, njenu porodicu, Aleka i njegovu porodicu u našim srcima – napisala je poznata američka novinarka Keti Kuril (Katie Couric)

U nedjelju je izvor blizak porodici Boldvin za “People” rekao da je 63-godišnji glumac “apsolutno shrvan” zbog tragedije na setu i da otkazuje sve projekte kako bi bio sa svojom porodicom. Hilaria je nakon pucnjave navodno odmah napustila dom u Njujorku a kasnije su i njihova djeca viđena kako odlaze – vjerojatno kako bi se pridružila roditeljima na zasad nepoznatoj lokaciji.

Holivudski stručnjaci smatraju kako je Boldvin počinio veliku grešku jer je ignorirao zlatno pravilo o sigurnosti rukovanja oružjem na setu,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh