Film i TV

Plijenila i stasom i glasom! Muškraci bise okretali gdje god bi se pojavila, ovako je izgledala Zorica Marković u mladosti!

Pjevačica Zorica Marković karijeru je započela davne 1978. godine, a tada je izgledala znatno drugačije nego danas, o čemu najbolje svjedoči fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama.

Zorica Marković - Screenshot

Naime, na jednom profilu na Instagramu osvanula je fotografija pjevačice zbog koje je možda mnogi ne bi prepoznali. Ipak, njene crte lica i osmijeh su nešto što je njen zaštitni znak, pa je tako lakše uočiti da je to ona, prenosi Republika.

Zorica je važila za jednu od najzgodnijih u to vrijeme, što se može vidjeti i po fotografiji, a iako je znamo kao plavušu, to nije bio uvijek slučaj. Ona je ranije imala smeđu boju kose, koja joj je takođe fantastično stajala.

Komentari koji se mogu vidjeti širom društvenih mreža jesu da bi pjevačica današnjim koleginicama mogla da održi lekciju kako žena treba da izgleda bez potrebe za plastičnim operacijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh