Film i TV

PLJUNUO NA LIK I DJELO POKOJNIKA: Sin Marine Tucaković nemilosrdno na račun filma o Tomi Zdravkoviću

Bez poštovanja…

Toma Zdravković - Avaz.ba

Film “Toma” već nekoliko sedmica je u žiži javnosti, a sada se na internetu pojavila piratska verzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama, piše Srbija danas.

Dok su neki gledali film i po nekoliko puta, sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, na svom Tviter nalogu isprozivao je pokojnog Tomu Zdravkovića i druge pjevače da su udbaši.

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a odlučio je da javno iskritikuje činjenicu da je snimljen film o “Tomi”.

– Da sam toliko očajna da skidam torent “Tomu”, već bih bila hospitalizovana. Kao i bilo koji domaći film da skidam, bože me sačuvaj, zabole me. Kada bude na televiziji, dobro došao. U bioskop ne idem, korona je – glasila je objava na jednom Tviter nalogu, a Laća je brže-bolje to prokomentarisao i iznio svoje mišljenje.

– Ne gledam filmove o lošim udbašima, osrednjim pjevačima s mrtvačkim pjesmama, ha-ha – napisao je Laća.

Menadžer Bane Obradović, zaštitnik lika i djela Tome Zdravkovića, odmah je reagovao na ovu objavu i kratko objasnio šta misli o Laći.

– Nemam pravi komentar za nešto ovako napisano. Imam sajvet za sve ljude ovog svijeta, čim primijete na sebi neku promjenu, da se obrate ljekaru – rekao je Obradović za “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh