Film i TV

JEDINA SLIKA EVE RAS SA POKOJNOM KĆERKOM: KRUNA JE IMALA 24 GODINE KADA JE PREMINULA POD VELOM TAJNE!

Na Instagramu je, na pojedinim stranicama koje objavljuju stare članke i fotografije iz perioda od prije dvije i više decenija, objavljena je zajednička slika Eve Ras sa pokojnom ćerkom Krunom, te pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom.

Eva Ras - Blic.rs

Reč je o fotografiji na naslovnoj stranici tadašnjeg magazina “Nada”, iz 1982. godine.

To je jedina zajednička slika u javnosti nekad srećne porodice koju je zadesio niz nesrećnih događaja. Naime, Evina nasljednica Kruna imala je 24 godine kada je, pod velom tajne, preminula u Parizu gdje je studirala, prenosi “Telegraf”.

Kako je Eva isticala, Kruna je bila najmlađa srpska spisateljica, koja je do svoje 12. godine objavila tri književna djela.

– Majke svakodnevno blagosiljaju svoju jdecu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vrijeme dok budem živa. Letjet ćemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovdje sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lijepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu – objavila je jednom prilikom Eva Ras.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh