Film i TV

Sjećate se Michelle iz serije “Allo Allo”? Proslavila je 69. rođendan i sada izgleda ovako

Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša kolegica iz serije Vicki Michelle koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Yvette i objavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako izgledaju sada.

Serija “Allo Allo” pripada kategoriji serija koju publika uvijek rado gleda kad god se ovaj britanski sitcom reprizira u programu naših nacionalnih televizija. Serija je imala devet sezona i na BBC-u se prikazivala od 1982. do 1992. godine i iako su mnogi na početku kritzirali kako je serija napravljena da bi ismijavala

Drugi svjetski rat autorima serije Jeremyju Lloydu i Davidu Croftu cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama. Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je “Allo Allo” obilježio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i Michelle Duboi, a članicu francuskog Pokreta otpora glumila je britanska glumica Kirsten Cooke. Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša kolegica iz serije Vicki Michelle koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Yvette i objavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako izgledaju sada.

https://www.instagram.com/p/CUmvfnXIy6o/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8dcc7551-bbd3-402f-9dc6-aba5afa8fce0
– Allo, allo! Sretan ti rođendan, lijepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i nevjerojatna glumica. Bilo nam je jako zabavno kad smo radile zajedno. Dobro se provedi s obitelji – napisala joj je Michelle. Kirsten je odrasla u Zapadnom Sussexu u Engleskoj, a na Akademiji dramske umjetnosti Webber Douglas u Londonu završila je glumu. U sretnom je braku s Stevenom Actesonom i imaju četvero djece, prenosi vecernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh