Film i TV

“ULAZIM U ZADRUGU 5!” – Velika rijaliti zvijezda odbila POLA MILIONA EURA, a sada prihvatila Mitrovićevu PONUDU

Nedavno se završila četvrta sezona rijaliti programa “Zadruga”, a već se uveliko spekuliše ko će se od učesnika naći u petoj.

zadruga -Expresstabloid

S obzirom na to da je Veliki šef najavio da je ovo posljednja sezona ovog TV formata i da produkcija već radi na pripremi novog projekta, mnogi su poželjeli da se nađu u Bijeloj kući u septembru, piše Srbija Danas.

Za sada produkcija nije otkrila ime nijednog budućeg učesnika. Kristijan Golubović i Kristina Spalević spomenuli su da bi ušli u petu sezonu, ali samo pod uslovom da se zajedno nađu u veleljepnom imanju u Šimanovcima. Ni Sanja Stanković nije isključila mogućnost da ponovo uđe u rijaliti.

Saška Karan, velika rijaliti zvijezda, obavijestila je svoje pratioce na Instagramu da je postigla dogovor sa produkcijom i da će ući u Bijelu kuću u narednoj sezoni. Poznato je da Saška nema dlake na jeziku i da je uvijek spremna da iznese svoje mišljenje, te nema sumnje da će prirediti šou gledaocima.

– Ulazim u Zadrugu 5 – napisala je Saška na svom Instagram profilu.

Saška Karan se nije pojavila pred kamerama Pinka prethodne sezone, ali je pričala da joj je Željko Mitrović ponudio veliki honorar.

– Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 eura za devet mjeseci. Šta da radim, ne ulazi mi se – pitala je Saška pratioce, mada ovu priču Mitrović nikada nije potvrdio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh