Film i TV

Oglasila se Danijela Štajnfeld nakon odluke tužilaštva, njena poruka je jasna!

Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za si*ovanje protiv Branislava Lečića.

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Screenshot

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično djelo, niti bilo koje drugo krivično djelo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Danijela Štajnfeld je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko objava kojima je prokomentarisala današnju odluku tužilaštva.

“Uz ovu ženu svom silinom i snagom i uz povike – VERUJEMO TI i uvek ćemo ti verovati! A što se tiče odluke tužilaštva ovo je samo još jedan dokaz koliko je važno boriti se za zakon po kojem će se odsustvo pristanka na se*sualni čin direktno značiti i si*ovanje”, navodi se u objavi druge osobe koju je Štajnfeld preuzela i podijelila na svom profilu, a onda kratko prokomentarisala sa: “Tako je”.

U drugoj objavi glumica je pitala: “Zašto žrtve ćute”, dok je u sljedećoj podijelila sliku na kojoj je pisalo: “Danijela, uz tebe smo”, ali i druge poruke na kojima su joj ljudi poručili da joj vjeruju.

Danijela je objavila i svoju fotografiju uz poruku: “Ja ne moram nikome ništa da dokazujem. Ja želim da žrtve imaju slobodu da prijave nasilje i pravo na podršku. I jedna žrtva je previše a ima ih nebrojeno. To mora da prestane. Zato ja neću stati”, poručila je glumica.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfild, što podrazumijeva da neće biti podignuta optužnica protiv glumca Branislava Lečića.

Prethodno se oglasio advokat glumca, a nakon toga i sam Branislav Lečić koji je poslao saopštenje javnosti. On je istakao da se “ne osjeća kao pobjednik”, ali i najavio da će nakon što se odmori od svega, rado ispričati i svoju stranu priče, piše “Mondo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh