Film i TV

Isplivao razlog! Kija neće na finale Zadruge zbog Dušice: Svima bi bilo neprijatno

Bivši fudbaler Miloš Dimitrijević Čava i bivši dečko Kije Kockar vratio se Dušici Jakovljević. Ova vijest je iznenadila mnoge, a voditeljica je ubrzo priznala da su se među njima ponovo rodile emocije.

Kija i Dušica - Screenshot

Kija i Miloš više nisu u dobrim odnosima, a Kockareva navodno ne želi da dođe u studio kod Dušice Jakovljević da u toku finala podrži Nadicu Zeljković, prenosi “Pulsonline“.

Šuška se da je upravo voditeljica razlog zbog kojeg Nadica ostaje bez prisustva svoje kćerke u studiju. Dobro obaviješten izvor navodi da bi bilo vrlo neprijatno da se sretnu njih dvije nakon minulih dešavanja.

– Kija neće doći na finale Zadruge jer ga vodi Dušica. Bilo bi previše neprijatno i čudno. Stavite se u Kijinu poziciju, možda se predomisli. Svakako svi gosti te večeri komuniciraju sa Dušicom, mislim da bi svima bilo neprijatno. Dušica bi se svakako profesionalno ponašala, dok se za Kiju zna da umije da dobaci koju opasku – izjavljuje izvor koji je dobro obaviješten.

Šta je zapravo istina, saznat ćemo u uživo programu 10. jula kada je zakazano veliko finale Zadruge 4.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh