Film i TV

Pretučen glumac iz serije “Igra sudbine”: Tukao me je samo iz razloga što sam negativac u seriji

Miljan Davidović, glumac, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji “Igra sudbine” juče je pretučen pošto je na njega nasrnuo četrdesetogodišnji muškarac, navodno, jer je Davidović u seriji tukao njegovog omiljenog junaka.

Miljan Davidović - Screenshoot "Igra sudbine"

“Tukao me čovek koji prati seriju, šokiran sam dokle sve ide. Zar zbog serije da se tučemo na ulici? Ispred roštiljnice me je napao, videću da dam izjavu u policiji”, rekao je glumac za Blic.

“Nisam još prijavio policiji slučaj, ali hoću, nakon toga ću ići da dam izjavu. Ne znam ko je čovek i tukao me je samo iz razloga što sam negativac u seriji”, dodao je.

U seriji, koja se emituje na Prvoj TV, Miljan glumi Janka koji je glavni Matijin (Luka Raco) saradnik u mnogim mutnim radnjama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh