Film i TV

Saša Popović zaprijetio Miliju: “Tražit ću da te smijene sa mjesta direktora, bićeš portir”

– Ti stvarno imaš neke kriterijume koji su često nenormalni – odbrusila je Marija Miliju.

Aleksandar Milić Mili - Kurir.rs

Turbulentna dešavanja u emisiji ‘Zvezde Granda’ neće izostati ni ovoga puta, a najveća rasprava dogodiće se između kreativnog direktora i muzičkog direktora ‘Grand produkcije’, Saše Popovića i Aleksandra Milića Milija.

– Sljedeće nedelje je upravni odbor. Ja ću tražiti da te smijene sa mjesta direktora i da budeš portir – poručio je Saša Miliju.

Izgleda da je neprijatna situacija nastala oko glasanja muzičkog direktora, koje se očigledno nije dopalo pojedincima.

– Ako ovo nije za šest glasova, ja ne znam šta jeste – komentarisala je Viki Miljković u čemu ju je i Popović podržao, a onda je Marija Šerifović imala svoje izlaganje.

– Ti stvarno imaš neke kriterijume koji su često nenormalni – odbrusila je Marija Miliju.

Podsjetimo, u prethodnoj epizodi “Zvezda Granda” Mili je imao veliki okršaj sa Jelenom Karleušom, koja mu je zbog, po njenom mišljenju, nepravednog glasanja, zaprijetila da će svaki njegov kandidat biti kolateralna šteta njegovog ponašanja, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh