Film i TV

Oglasila se supruga Mike Aleksića: Izgovorila samo ovu rečenicu! Prvi put za javnost se oglasila

Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je se*sualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju.

Milena Radulović i Miroslav Mika Aleksić - Avaz

– Biće šta će biti. Nemam komentar – rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga, prenosi “Kurir“.

Inače, glumica koja je prijavila Aleksića za silovanje je mlada glumica Milena Radulović, koja je nakon što je proživjela pakao otišla iz Mikine škole glumi i upisala FDU, gdje je 2017. godine diplomirala u klasi upravo njegove supruge Biljane Mašić i to kao najbolji student.

Podsjetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili se*sualno uznemiravao pet djevojaka.

– Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, se*sualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni se*sualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd – navodi se u ranijem saopštenju MUP. Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh