Film i TV

Đurina supruga je nevjerovatna ljepotica: Proslavili su 22 godine braka i zajednička fotografija iz mladosti govori hiljadu riječi

Glumac Branko Đurić sa svojom suprugom, slovenačkom glumicom Tanjom Ribič proslavio je 22 godine braka.

Branko Đurić sa suprugom - RAS Srbija

Tanja je povodom godišnjice objavila fotografiju na Instagramu sa njihovog vjenčanja koju je i on podijelio.

Na zajedničkoj fotografiji je i njihova starija kćerka Zala.

Branko i Tanja u braku su od 1998. godine, a ona je u jednom intervjuu otkrila da su se upoznali i zaljubili kad je Đura bio gost u njenom pozorištu.

“Upoznali smo se kada je došao da gostuje kao glumac u našem pozorištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom harizmom, dobrotom i inteligencijom”, rekla je za Azru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#anniversary #wedding #nicedayforawhitewedding ❤️ #myday #22yearsago @zaladjuric @tanja__ribic

Objavu dijeli branko djuric (@branko_djuric_djuro)

U istom se intervjuu prisjetila i njihovog vjenčanja.

“Kada je trebalo da se vjenčamo, tada smo već imali kćerku Zalu, tako da nam to nije bila velika prekretnica u životu. Sjećam se da je naša prijateljica Vika Potočnik, koja je tada bila gradonačelnica Ljubljane, predložila da nas vjenča i oboje smo se odmah saglasili sa tom idejom. Naš brak i dan-danas funkcioniše savršeno i mislim da nema univerzalne formule za očuvanje sklada u zajednici. Prije nisam znala da neko može biti zaljubljen toliko godina, ali ja drugačije ne mogu osjećati, jer je to ON… za mene najbolji”, rekla je Tanja, prenosi “Žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh