Film i TV

Imala je 150 kilograma! Pogledajte kako je Nina iz “Života na vagi” izgledala prije 8 godina

Nina Martina Korbar ne prestaje oduševljavati svojom transformacijom.

Nina Martina Korbar - Vecernji.hr

Bivša takmičarka hrvatskog showa ‘Život na vagi’ neprestano hvali novom linijom, a ovog puta povod joj je bio izazov #10yearchallenge kojem se pridružuje sve više korisnika Instagrama.

Fotografije stare 10 godina preplavile su društvene mreže, a svoj doprinos odlučila je dati i Nina.

“Svi stavljaju 10 years challenge, ali evo, moj je 8 years challenge. Slike govore više od 1.000 riječi. Hvala ti Bože, toliko sam zahvalna!”, napisala je Nina pored fotografije koja prikazuje nju nekad i sad, navodi “Večernji“.

U komentarima su se odmah javili pratitelji koji se dive Nininoj promjeni.

“Svaka čast Nina, nevjerovatan uspjeh, uspjela si dovesti tijelo u zavidnu formu o ljepoti ne treba trošiti previše riječi, prekrasna si”, glasi jedan od komentara.

Nina je upravo na Instagramu prije nekoliko sedmica otkrila i da je najvišu kilažu imala s 18 godina kada je težila 150 kilograma. U show je ušla s 124, a izašla s 84 kilograma.

Od najviše kilaže do danas gotovo se prepolovila, a to je i dokazala nedavno kada je objavila fotografiju sa starim trapericama. Nekada je u njih stala jedna, a danas bi u njih stale dvije Nine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh