Estrada

Lepa Brena i Senidah u Zetri otpjevale hit Zdravka Čolića i oduševile publiku

Lepa Brena sinoć je u Zetri održala spektakularni koncert kojim je započela turneju “Imam pesmu da je pevam”.

Lepa Brena - Klix

U prepunoj Zetri legendarna pjevačica otpjevala je svoje mnogobrojne hitove, a imala je i tri gošće: Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidah.

Brena je sa Senidah otpjevala pjesmu “Pusti, pusti modu” koja je veliki hit Zdravka Čolića, a nastup pjevačica je oduševio sarajevsku publiku.

Pjevačica je koncert u Zetri otvorila pjesmom “Uđi slobodno” pa je Sarajlijama otpjevala brojne hitove iz svoje 42-godišnje karijere. Koncert je bio prožet emocijama, a naposlijetku Lepa Brena je i zaplakala na bini.

Legendarna pjevačica ispraćena je aplauzima i ovacijama, a atmosfera je tokom cijelog koncerta bila na vrhuncu. Brena je na svom prvom od dva koncerta u Zetri otpjevala neke od svojih najvećih hitova kao što su “Golube”, “Uđi slobodno”, “Pazi kome zavidiš”, “Boliš i ne prolaziš”, “Kuća laži”, “Grad”, “Ja nemam drugi dom”, kao i “Jugoslovenku”. prenosi KLix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh