Estrada

Prijović je još jednom oduševila, ali svi pričaju o djevojci iz publike: Evo zbog čega

Na ovom nastupu specijalni gost Prijović bio je Emir Aličković, nekadašnji član Lapsus benda

Aleksandra Prijović - Tik Tok

Pjevačica Aleksandra Prijović napravila je čudo u posljednje vrijeme i gdje god da se pojavi, ona napuni dvorane.

Posljednji takav slučaj bio je zeničkoj Areni “Husein Smajlović”, gdje je nastupila prije dvije noći.

Ipak, osim samog fenomenalnog pjevanja Prijović, pažnju je privukla i jedna djevojka, koju je izvela na binu da zapleše s njim.

Plesale su uz pjesmu “Tek je 12 sati”, a onda je djevojka iz Viteza uzela i mikrofon.

Nasmijala se Prijović, a onda je djevojka uzviknula “Volimo te, Prijo”, što je kasnije u glas počela uzvikivati i publika u Zenici.

Na ovom nastupu specijalni gost Prijović bio je Emir Aličković, nekadašnji član Lapsus benda. prenosi Avaz

@croatianginger Znači???????????????? . . . #aleksandraprijovic #prija #aleks #zvijezda #viral #foryou #fyp #foryoupage #aleksandra #aleksandra #prijovic #prijovicka #kragujevac #odistokadozapada #osijek #koncert #tiktokbalkan #tiktokhrvatska #banjaluka #borik #9zivota #testament #novisad #halaspens #spens #countdown #apmaraton #maraton #mestozlocina #prvired #zenica #ludnica #tekje12sati ♬ original sound – Marija Pocrnjić


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh