Estrada

U jeku razvoda njenih roditelja: Đina Džinović povukla neočekivan potez i otvorila nova pitanja

Nasljednica je Melinu otpratila sa Instagrama i time otvorila pitanje da li su i dalje u dobrim odnosima, primjećuju regionalni mediji, koji zadnjih mjeseci budno prate svaki korak porodice Džinović

Već mjesecioma je poznato da je, nakon pune 22 godine trajanja, brak Meline i Harisa Džinovića došao do kraja i da su odlučili da se razvedu.

Vijest o raspadu ove velike ljubavi začudila je mnoge, a nakon što je brak hitnim postupkom i razveden, Haris Džinović se oglasio na brojnim medijima rekavši da je za kraj njihove veze kriva Melina koja ga je već duže vremena varala sa mlađim muškarcem. Pjevač se pri tome žalio da ja na Melinu, majku njihovo dvoje djece, potrošio silne novce, na što mu je supruga, inače uspješna modna kreatorka, odgovorila da ne vidi ništa čudno u tome da otac izdržava svoju porodicu. Sa njom se složio i veliki dio javnosti, osudivši pjevača što iznosi prljav porodični veš javno i bez dostojanstva. Na brojnim društvenim mrežama su mu poručili i da bude realan jer mu je 30 godina mlađa Melina poklonila najbolje godine svoga života, darovala dvoje djece, i da i nije tako čudno da je poželjela ići dalje. Naravno, brojni su i oni koji osuđuju Melinin postupak i stoje uz Harisa, razumijevajući njegovu frustraciju.

I dok se polemike oko Džinovića nastavljaju. pjevač je u međuvremenu istakao kako njihov zajednički sin Kan nije u dobrim odnosima sa Melinom, dok je kćerka Đina ostala privržena majci.

Ipak, Đinin najnoviji postupak postavio je novo pitanje.

Nasljednica je Melinu otpratila sa Instagrama i time otvorila pitanje da li su i dalje u dobrim odnosima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh