Estrada

Melina Džinović na javne izjave supruga: ‘Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare’

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa.

Haris i Melina Džinović - Doznajemo.com

Haris i Melina su nedavno završili u policiji jer je ona upala u njegovu kuću na Senjaku u kojoj su nekada živjeli zajedno sa djecom – sinom Kanom i kćerkom Đinom.

Ipak, nakon razvoda, Melina se odselila, a Haris je sa djecom ostao da živi u vili.

Pjevač je otvoreno za emisiji Scena pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pjevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji, a Melina umire od sramote zbog svega što se dešava. prenosi radiosarajevo

“Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne vjeruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: ‘Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare’, rekao je blizak izvor.

Haris je podsetimo u intervjuu istakao i da je Melini kupovao skupocjene stvari.

“Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim djelima.

Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5000 eura (10.000 KM), da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000 eura (10.000 KM). Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh