Estrada

AMAR GILE POSTAJE OTAC PO TREĆI PUT: Pjevač saopštio radosnu vijest

Pjevač čeka trećeg sina!

Amar Gile Jašarspahić - Srbija Online

Nakon nedavnog proširenja porodice, Amar Gile Jašarspahić, poznati folk pevač i bivši pobednik “Zvezda Granda”, iznenadio je javnost sa vestima da se sprema da postane otac po treći put. Ova vest je stigla tokom njegovog boravka u Grand produkciji, gde je pevač otkrio da je njegova partnerka, Minela, ponovo trudna.

Ovaj događaj je izazvao znatiželju mnogih, koji se pitaju ko je žena koja je osvojila Giletovo srce, ali i zašto pevač još uvek nije odlučio da stupi u brak. Iako su planirali svadbu ove godine, izgleda da će zbog Mineline trudnoće ceremonija biti odložena za narednu godinu.

– Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje – istakao je pevač.

Amar Gile i Minela postali su roditelji sina Zlatana 25. marta prošle godine, a sada, manje od godinu dana kasnije, očekuju dolazak još jednog deteta. Pevač i njegova partnerka uživaju u ljubavi već duže od dve godine, a prema glasinama, njihova veza je počela pre Giletovog braka.

Iako su planirali venčanje ove godine, zbog Mineline trudnoće, čini se da će Amara Gilea i Minelu sudbonosno “da” ipak izgovoriti naredne godine. Ostaje da vidimo kako će se njihova ljubavna priča dalje razvijati, ali jedno je sigurno – njihova porodica će uskoro biti bogatija za još jednog člana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh