Estrada

Haris nije imao šansi: Ko je zapravo novi dečko Meline Džinović? Jedan od napoželjnijih srpskih moćnika…

Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu

Bura u vezi s razvodom Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša i dobije svoj epilog, ali, kako saznaje Alo.rs, kreatorica je svoj dvije decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srbijanskih moćnika.

Kako izvor za Alo tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi s dvije godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi, mnogo prije nego što je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i s njim uplovila u romansu – priča izvor i otkriva da se radi o čovjeku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi s javne scene.

– Osim što je moćan, uspješan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu ostane čista, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu.

– Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako da ode do tajne lokacije i uživa s novim dečkom kada god je slobodan. Radi se o jednoj od njegovih skupocjenih nekretnina u najprestižnijem naselju naše prijestonice. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila – zaključuje izvor za Alo!.

Podsjetimo, Haris je nedavno za medije potkačio bivšu uz neslanu šalu da “Prevareni bivši muž uvijek posljednji sazna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh