Estrada

URLICI Maje i Janjuša odzvanjaju Bijelom kućom: Zbog svađe para intervenisalo OBEZBJEĐENJE

Bitno da je nekad bilo lijepo.

Maja i Janjuš - srbija danas

Veza Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković bila je sve, samo ne mirna luka. Turbulentan odnos kog smo svi svjedoci često se završavao fizičkim obračunima i teškim riječima.

Uprkos tome, Marko i Marija ostali su godinama zajedno, a bivši košarkaš je svojevremeno izjavio kako je starleta jedina žena koju je pored svoje zakonite supruge volio.

Marko se zbog Marinkovićeve i razveo nakon epske prevare u tadašnjoj “Zadruzi”, a definitivni raskid ovog para uslijedio je nakon što ga je ona optužila da je htio da joj da novac za prekid trudnoće, i da je kasnije izbjegavao.

I Marija i njen otac Radomir Taki Marinković potvrdili su više puta da Marinkovićeva nikada više ne bi bila sa njim. Ipak, rasprave koje su imali u “Zadruzi” i dan danas se prepričavaju.

Maja nikada nije krila da je izuzetno posesivna, te je snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama samo osvežio pamćenje publike, i potvrdila – oni su bili fatalni jedno za drugo.

Zbog maltene svakog sukoba obezbeđenje je moralo da interveniše, ili da barem bude tu da ne bi ispao karambol. Poznato je da je Maja Marka često ujedala, štipala, udarala i grebala.

Danas, Marko je u vezi sa bosanskom starletom Aneli Ahmić, a Marinkovićeva je ove godine solo igračica. Iako su po Majinom ulasku u “Elitu” bili u dobrim odnosima, nakon svađa koje je imala sa Ahmićevom, odnos nekadašnjih ljubavnika je nikad gori.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh