Estrada

Katarina Živković komantarisala objave da je u drugom stanju: “Neću kriti”

Pjevačica Katarina Kaća Živković navodno je u drugom stanju, objavio je Telegraf.

Katarina Živković - Alo.rs

Kako navodi izvor za pomenuti portal, Katarina je u 5. mjesecu trudnoće, a ona se tim povodom sada oglasila.

Katarina, nije ni potvrdila ovu vijest, već je istakla da kada se to bude desilo neće kriti i sa svima će podijeliti.

“I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i ubuduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja”, istakla je.

“Sada jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podijeliti najradosniju vijest”, poručila je pjevačica.

Inače, Kaća se prije dva dana pojavila na promociji albuma pjevača Mirze Selimovića u Beogradu, a stomak je uspjela da sakrije od svih.

Kaća je za ovu priliku obukla crni šorts i crni sako, a preko je navukla široku bundu koja je savršeno sakrila sve ono što je pjevačica željela.

Inače, Katarina Živković je nedavno istakla da je već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je i te kako ozbiljna.

“Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor”, rekla je prvo Živkovićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh