Estrada

Ko je mladi muškarac koji je osvojio srce Elme Sinanović

Pjevačica Elma Sinanović doživjela je veliku tragediju kada je prije pet godina poginuo njen suprug Smail Sinanović, a zbog tuge za njim povukla se sa javne scene.

Elma Sinanović - Screenshot

Iako je nerijetko govorila o tome koliko se teško nosi s gubitkom svog životnog partnera, navodno se u ljubavni život ove pjevačice konačno uselila radost.

Kako tvrdi izvor za domaće medije, Sinanović već nekoliko mjeseci uživa u ljubavi s mlađim muškarcem iz svoje branše i konačno joj je i u privatnom životu krenulo kao i na poslovnom.

Elma je i tokom protekle godine javno rekla da je spremna za ljubav, iako joj nije primarna. Uvijek je bila iskrena i otvoreno govorila o svemu. S druge strane, još uvijek nije spremna da predstavi svog partnera i smatra da je isuviše rano za pritisak javnosti. Uživa u svemu što ima s tim čovjekom i vjeruje da je za oboje bolje da što duže budu u ilegali – zaključuje izvor, piše Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh