Estrada

NIKOLA ROKVIĆ OBJAVIO NIKADA VIĐENU SLIKU S OCEM: Napisao je ovu emotivnu poruku

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je 2021. godine, a danas bi proslavio 70. rođendan.

Nikola Rokvic - Novi

Tim povodom se njegov sin Nikola Rokvić, oglasio na Instagramu gdje je objavio porodičnu fotografiju koju javnost do sada nije imala prilike da vidi.

– Danas kada proslavljamo Sv. Savu, slavili bi i tvoj 70. rođendan, a i vašu godišnjicu braka! Mnoge smo velike proslave pravili, ali ova spontana i “slučajna” u pola 5 ujutro, kada smo se svi našli kući poslije naših koncerata i nastupa, svako sa svog posla, uz čašu vina, imala je posebnu čar! Danas nećemo tugovati, ma nećemo nikada više tugovati, već ćemo se radovati životu, zahvaliti se Bogu što smo te imali, što te imamo! Jer ljubav nikada ne prestaje… Radujemo se – napisao je Nikola u opisu fotografije.

Inače, Slavica Rokvić se na dvije godine od Marinkove smrti oglasila na Instagramu.

– Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sjećanja. A zaborav? Zaborav je težak, prosto nemoguć, jer neprestano tečeš mojim venama. Nedostajanje… – napisala je Slavica uz njihovu zajedničku fotografiju.

Podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, nakon što je vodio bitku sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavio brojne hitove, trojicu sinova, unuke i suprugu Slavicu, piše Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh