Estrada

Tijelo mlade pjevačice danas stiže u Srbiju: Otac Andrijane Lazić objavio snimak iz Dubaija, uputio emotivnu poruku

Pjevačica Andrijana Lazić poginula je u 28. godini, 10. januara 2024. u Dubaiju. Kako su prenijeli domaći mediji, pjevačica je pala sa 24. sprata zgrade.

Andrijana Lazić - facebook

Njena porodica njen otac Nebojša, majka, i dva brata su zavijeni u crno, a tijelo mlade pjevačice danas stiže u Srbiju.

Njen otac Nebojša je na svom Facebook profilu objavio snimak svoje kćerke sa drugaricama. Na snimcima i slikama se vidi kako su uživale u Dubaiju, ali nije poznato da li su snimci nastali baš sa ovog putovanja na kom je Andrijana izgubila život.

“Ono što zovemo početkom, često je kraj. A ono što čini kraj je zapravo samo novi početak. Kraj je ono mjesto odakle tek počinjemo. Ovo nije “zbogom”, advokatiću moj, ovo je jedno veliko “hvala”. Za nas rastanak ne postoji. Ne želim ti reči zbogom, gdje god da si, uvijek ćeš biti u mom srcu”, napisao je njen otac u opisu snimka koji je objavio na Facebook-u.

Andrijana Lazić je, inače, u ovom periodu trebalo da izbaci i promoviše dvije pjesme koje je snimila kod našeg poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, piše Telegraf.

Ona je voljela da putuje, a često je to radila sa porodicom i dva mlađa brata koja je imala i za koje je baš bila vezana.

Ona je, takođe, volela modu i slikanje, pa se tako na njenom profilu mogu naći fotografije u raznim izdanjima u kojima je izgledala prelijepo.

Andrijana je porijeklom iz Bijeljine, iz BiH, u Dubai je otišla 7. januara, sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh