Estrada

Marija Šerifović nakon incidenta u Zenici: ‘Bez obzira na okolnosti meni je večeras bilo lijepo’

Pjevačica Marija Šerifović se oglasila na svom Instagram profilu nakon sinoćnjeg incidenta u Zenici. Naime, novogodišnji nastup srbijanske pop zvijezde u Zenici prekinut je jer je nepoznata osoba iz publike pjevačicu gađala petardama.

“Želim da se zna da je, bez obzira na neke čudnjikave okolnosti i pomalo nenormalne ljude, meni večeras u Zenici bilo lijepo”, kazala je.

Također se zahvalila svima na dolasku.

“Vidimo se ponovo nekada negdje. Živi bili, volim vas”, poručila je Marija vjernim obožavaocima.

Nepoznata osoba je gađala petardama: ‘Nađite je i je*ite joj vi mater poslije’

Podsjetit ćemo, pjevačica je bila prinuđena prekinuti nastup nakon što ju je nepoznata osoba iz publike gađala petardama.

“Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizni te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater poslije, OK?”, navela je Marija.

Iako je došlo do prekida, Marija je večer završila dirljivom izvedbom svoje posljednje pjesme “Nije ljubav to”, a koncert je započela oko 23 sata. Izašla je na binu te koncert otvorila pjesmom “Pametna i luda”,pišu Vijesti

Desetine hiljada građana na koncertu u Zenici

U Zenici je sinoć dočeku Nove godine prisustvovalo desetine hiljada građana. Novogodišnji program je otvorio Zeničanin Hanad Džehverović, dok je Marija na binu izašla tek oko 23 sata i koncert otvorila pjesmom “Pametna i luda”.

U ponoć se prisutnima obratio gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, da bi nakon njega Šerifović nastavila koncert.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh