Estrada

“SLUŠAJ TI NESTOROVIĆU!” Karleuša se javno obratila doktoru: Nema više šta, kraj! Zamolila ga jednu stvar! (FOTO)

Jelena Karleuša poznata je po britkom jeziku i čvrstom stavu, a kao i uvijek se ne libi i javno da stane iza svojih riječi.

Ovoga puta se javno obratila i doktoru Branimiru Nestoroviću i otvoreno mu poručila da “nema šta da obuče” za nove izbore.

– Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumiješ?! Ovaj posljednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lijepo priča o tebi – pisala je Jelena i dodala:

– Hajde molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam).

Podsjetimo, Karleuša je napravila opšti haos kada je izašla na izbore i obavila svoju građansku dužnost i glasala, a o njenom stajlingu pričalo se danima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh